כתבו את המילה שאותה אתם מחפשים, ולחצו על כפתור "חפש>" לביצוע
משרד הרישוי
- Login to post a new forum topic.
| קבוצת דיון | נושאים | הודעות | תגובה אחרונה |
|---|---|---|---|
| 4 | 5 | לפני שנה אחת 19 שבועות ע"י אנונימי |
| נושא | תגובות | נוצר | תשובה אחרונה | |
|---|---|---|---|---|
| הוריד'ו לי את האופנוע מהכביש | 1 | לפני 2 שנים 19 שבועות ע"י אנונימי | לפני 2 שנים 5 שבועות ע"י איתן ברמן | |
| אני רוצה לברר אם עברתי טסט אבל דרך האתר | 1 | לפני שנה אחת 34 שבועות ע"י אנונימי | לפני שנה אחת 33 שבועות ע"י סאני | |
| רישיון נהיגה | 1 | לפני 2 שנים 15 שבועות ע"י אנונימי | לפני 2 שנים 6 שבועות ע"י sharif | |
| אני זקוק ל "אישור רשיון נהיגה בתוקף , משרד הרישוי יכול לשלוח לי בדואר? | 1 | לפני 2 שנים 21 שבועות ע"י אביב | לפני שנה אחת 42 שבועות ע"י קישה | |
| אם קיימת חובה לעדכן את משרד התחבורה בשינוי מצב רפואי? | 0 | לפני 2 שנים 43 שבועות ע"י אביב | ללא | |
| המרת רשיון במשרד הרישוי - אני ישראלי שחיי בפריס מי1982 | 0 | לפני 2 שנים 29 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| רשיון מחו"ל | 0 | לפני 17 שבועות 57 דקות ע"י אנונימי | ללא | |
| מבקש לדעתאיפה אפשר לברר מצב נקודות שלי וחובות פתוחים? | 0 | לפני 2 שנים 43 שבועות ע"י אביב | ללא | |
| תביעה לתשלום ערך הרכב שנגנב, אך לא קיבל את רשיון משרד הרישוי | 0 | לפני 2 שנים 27 שבועות ע"י אביב | ללא | |
| חיחידוש רישיון לאחר שלילה | 0 | לפני 2 שנים 16 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| איך מגיעים למשרד הרישוי בפתח תקווה? | 0 | לפני שנה אחת 30 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| רציתי לדעת אם משרד הרישוי פתוח מחר למבחני תאוריה או שהם עדייןצבשביתה? | 0 | לפני 16 שבועות 3 ימים ע"י אנונימי | ללא | |
| נהיגה בישראל ע"י תושבת במעמד ארעי | 0 | לפני 2 שנים 41 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| באיזה ימים משרד הרישוי בירושליים פתוח ובאיזה שעות? | 0 | לפני 2 שנים 26 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| עזרה בשלילת רשיון נהיגה | 0 | לפני 2 שנים 15 שבועות ע"י אביב | ללא | |
| איך מגיעים למשרד הרישוי בפתח תקווה? | 0 | לפני שנה אחת 30 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| נהיגה בישראל ע"י תושבת במעמד ארעי | 0 | לפני 2 שנים 41 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| האם לנהג שיש לו רישיון על אופנוע אין מלווה?.... | 0 | לפני 2 שנים 23 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| קורס רענון נהיגה | 0 | לפני שנה אחת 29 שבועות ע"י elchis | ללא | |
| המרת רישיון אמריקאי לישראלי... אפשר להמיר? | 0 | לפני 2 שנים 37 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| במיקרה של פסילה מינהלתית לאחר שעשיתי נהיגה מונעת מה לעשות במיקרה הנל | 0 | לפני 2 שנים 22 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| העברת בעלות | 0 | לפני 2 שנים שבוע ע"י אנונימי | ללא | |
| האם נכון שמה01/02 יצטרכו לעבור קורס תיאוריה? | 0 | לפני שנה אחת 28 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| ביטוח בזמן מבחן נהיגה | 0 | לפני 2 שנים 36 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| תומקאר | 0 | לפני 2 שנים 22 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| קודחיית קורס נהיגה מונעת בחצי שנה. | 0 | לפני שנה אחת 41 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| ביטוח רכב | 0 | לפני שנה אחת 21 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| נהיגה בישראל ברשיון אמריקאי | 0 | לפני 2 שנים 36 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| השגת אישור במשרד הרישוי - עיקול רכב שמעולם לא היא שלי.. | 0 | לפני 2 שנים 21 שבועות ע"י אביב | ללא | |
| רשיונות מלגזה לעובדי שטחים | 0 | לפני שנה אחת 34 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| ביטוח רכב | 0 | לפני שנה אחת 21 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| הוספת בעלות נוספת לרכב | 0 | לפני 2 שנים 35 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| דין 50 סמ"ק כדין 125 סמ"ק ? | 0 | לפני שנה אחת 34 שבועות ע"י אנונימי | ללא | |
| נננהג חדש אחרי חצי שנה שלילה | 0 | לפני 29 שבועות 3 ימים ע"י אנונימי | ללא |